În atenția specialiștilor din domeniul tulburărilor de neurodezvoltare, psihologie, psihiatrie sau psihopedagogie specială

Invitație la colaborare


Începem prin a vă mulțumi pentru interesul față de proiectul RoTerapie.

Avem noutăți referitoare la revista RoTerapie, a cărei primă ediție este programată pentru a doua jumătate a lunii septembrie 2021.

În acest sens, vă propunem să colaborați, în calitate de autor sau consultant expert. Propunerea vizează toți profesioniștii care s-au înscris în proiectul RoTerapie, pentru newsletter sau în Lista Specialiștilor de pe web-site (click aici pentru a vizualiza lista sau aici pentru a vă înscrie, dacă numele dvs. nu este deja prezent).

Scopul revistei este de a oferi cititorilor soluții și exemple concrete din domeniul tulburărilor de neurodezvoltare și a metodelor de intervenție terapeutică, din psihologie, psihiatrie sau psihopedagogie specială. Ca specialist, puteți expune cazuistică, puteți prezenta și explica soluții specifice unor cazuri generale sau particulare, puteți răspunde întrebărilor venite din partea cititorilor.

Redacțional, textele primite vor fi editate de către ziariști profesioniști, astfel încât dvs. să vă puteți concentra exclusiv asupra conținutului. Ilustrarea textelor cade, de asemenea, în sarcina redacției, cu excepția cazurilor în care ilustrarea propusă de dvs. este strict legată de subiect și complează, util, conținutul. Singura cerință este legată de dimensiunea textului, care trebuie să fie între 1.000 și 3.000 de semne, punctuația inclusă.

Deși participarea la proiect este pe bază de voluntariat, revisa RoTerapie fiind distribuită gratuit fără scop comercial, beneficiul de imagine al autorilor este semnificativ. Textele sunt publicate și promovate pe toate canalele proiectului, specificând autorul și modalitățile de contact ale acestuia.

În măsura în care propunerea nostră vă interesează și doriți detalii, este suficient să trimiteți un mesaj (click aici) cu întrebările sau propunerile dvs.


Cu deosebită considerație,

Coordonator echipa de Comunicare RoTerapie


Despre noi

Proiectul RoTerapie, prin intermediul revistei, site-ului si canalelor social-media, se propune ca o sursă de informare profesională și avizată pentru părinți, profesori, specialiști în domeniul sănătății mentale, persoane interesate de domeniul psihologic sau cu o afecțiune psihiatrică.


Contact

Lista specialiștilor



Newsletter


    RoTerapie – iunie 2023

    RoTerapie – ianuarie 2023

    Ediții RoTerapie